12/09/2023, 9:30 - 16:00
Personeel en Organisatie Kwaliteit Technologie en innovatie Ethiek en zingeving Communicatie Financiering Zorgbeleid Bestuur Woonzorg

Inspiratiedag Helder 2031 – de toekomst van zorg voor ouderen

Laat je op 12 september inspireren over hoe we de zorg voor ouderen in de toekomst kunnen vormgeven op onze Inspiratiedag Helder 2031.

We verwelkomen alle bestuurders en directieleden die willen kennismaken met de toolkit en de scenario’s. Het is een ideale kans om samen met collega’s na te denken over de toekomst van de woonzorg én te proeven van wat een traject Helder 2031 met de scenario’s hierin kan bieden.

Programma

We starten om 9u30.

Onder het motto ‘we kunnen de toekomst niet voorspellen maar wel voorstellen’, duiken we in de verschillende toekomstscenario’s die opgemaakt werden voor de toolkit Helder 2031.

De scenario’s dagen ons uit na te denken over de zorg voor ouderen in de toekomst en hoe ons aanbod er dan best uit zal zien. Ze prikkelen om diverse onzekerheden in de ogen te kijken en te evolueren naar een doorgedacht toekomstplan.

Iedereen krijgt in twee rondes (één in de voor- en één in de namiddag) de kans om in zeer verschillende scenario’s te duiken.

Tijdens de afrondende sessie brengen we de bevindingen samen en volgt een eerste reflectie over wat het proces kan betekenen voor eenieders way forward binnen woonzorg.

Om 16u ronden we af.

Doelgroep

De Inspiratiedag richt zich tot directie en bestuurders binnen de woonzorg en is enkel toegankelijk voor leden van Zorgnet-Icuro. 

Deelnemen

De inschrijvingsprijs bedraagt 50 euro. Dit bedrag is inclusief de broodjeslunch, versnaperingen en werkmateriaal. Inschrijven kan tot 28 augustus 2023. Het aantal plaatsen is beperkt tot 24.

Uw inschrijving is definitief na het registreren van uw gegevens. Door u in te schrijven engageert u zich voor betaling van het inschrijvingsgeld. De betaalinstructies ontvangt u in de bevestiging via e-mail. De factuur voor voldaan ontvangt u nadien. Kosteloos annuleren kan tot 29 augustus 2023. Bij annulering nadien is 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd. 
Lees hier de algemene voorwaarden voor vormingsactiviteiten van Zorgnet-Icuro.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van de activiteit? Neem dan contact op met Lien Van Malderen (lien.vanmalderen@zorgneticuro.be).
Heb je vragen over je inschrijving? Neem dan contact op met Greta Van der Veurst (greta.vanderveurst@zorgneticuro.be).

Schrijf je in


Inspiratiedag Helder 2031 – de toekomst van zorg voor ouderen
12 september - inschrijven kan tot 28 augustus

DEELNEMER
Adres
FACTURATIEGEGEVENS
Facturatie-adres
Locatie
Zorgnet-Icuro, 9de verdieping, Guimardstraat 1, Brussel
Eerste startdatum
Organisatie
Zorgnet-Icuro
Telefoon
02 511 80 08
E-mail
post@zorgneticuro.be