29/03/2023, 9:00 - 16:30
Personeel en Organisatie Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg

Upgrade: Aanwerving en behoud van vrijwilligers

De opleiding begint met enkele belangrijke termen toe te lichten zodat iedereen dezelfde taal spreekt.
Daarna focussen we ons enerzijds op hoe je een netwerk opbouwt en op een inclusieve manier aan outreach doet. Anderzijds hebben we het over motivatie. We richten ons op de perspectieven van de vrijwilliger en van de organisatie en hoe je deze met elkaar verenigd.  

We werken samen een actieplan uit om enerzijds een brede groep van vrijwilligers aan te spreken en hen anderzijds te behouden.

Wat heb je nodig?

  • Breng je laptop mee, of geef ons een seintje als we er voor jou eentje moeten voorzien. We gaan er doorheen de dag op werken.
  • Heb je in jouw organisatie al een aanzet voor een actieplan? Breng het ook mee voor een upgrade.

Voor wie?

Je bent leidinggevende, HR-medewerker, beleidsmedewerker of bestuurder in een onderneming met werkgebied in Vlaanderen. Je kan met twee personen van je organisatie deelnemen.***

***Onderwijsinstellingen en openbare besturen (met uitzondering van autonome gemeentebedrijven) kunnen zich helaas niet inschrijven voor onze Upgrades. Openbare besturen verwijzen we graag naar het aanbod van Diverscity. Twijfel je of jouw organisatie binnen de door ESF toegelaten doelgroep valt? Wij zoeken het graag samen met jou uit.

Praktisch

Deelname is gratis en broodjeslunch wordt voorzien.

Locatie
Sainctelettesquare 13, 1000 Brussel
Eerste startdatum
Organisatie
Verso
Telefoon
0489/119541
E-mail
uwi.vanhauwermeiren@levl.be