Info voor leden

Zoek op datum
Thema
Sector
Info voor leden

Voorlopige bewindvoering bij financieel wanbeheer woonzorgvoorziening

De Vlaamse Regering heeft nadere regels bepaald voor de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder ter uitvoering van artikel 63, §2 van het Woonzorgdecreet. Het gaat om situaties waarin een voorziening ernstig en herhaaldelijk in gebreke blijft om, in de zorg en ondersteuning, respect voor de integriteit van de zorgvrager te verzekeren, of waarin de continuïteit van de zorg en ondersteuning ten aanzien van de zorgvragers ernstig in gevaar is.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Ga jij mee naar het International Forum Londen? Geef jouw interesse door zodat we een mooie korting kunnen binnenhalen.

Indien je interesse hebt om deel te nemen aan het International Forum on Quality and Safety in Healthcare (IFQSH) in Londen, dan laat je het ons nu best al weten. Op basis van het aantal mensen dat wenst deel te nemen, kunnen we de grootte van de groepskorting correct inschatten. Dat kan ertoe leiden dat we 20 % korting bovenop de vroegboekkorting krijgen.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Agressie in de zorg: oproep goede praktijken

Oproep! Ben je fier op initiatieven van jouw organisatie rond agressie gericht aan medewerkers? Ben je bereid die te delen als inspiratie voor andere organisaties? Bezorg ze aan ons voor 15 december!
Binnen Zorgnet-Icuro gaan we ermee aan de slag in een uitgebreid project.

Info voor leden
Lees meer