Info voor leden

Zoek op datum
Thema
Sector
Info voor leden

Overzicht vormings- en opleidingsmogelijkheden in Ethiek en Zorg

Rond ethiek en zorg zijn er in Vlaanderen heel wat mogelijkheden tot vorming, opleiding, ontmoetingsmomenten, activiteiten en studiedagen. Aan het begin van het academiejaar 2023-2024 bezorgen we u een up to date overzicht van de brede waaier aan mogelijkheden.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

CSRD: de EU-duurzaamheidsrapportering

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) die bedrijven vanaf 2024 verplicht om hun impact op de mens en milieu te rapporteren volgens bepaalde standaarden is niet van toepassing op vzw’s en publieke voorzieningen die niet beursgenoteerd zijn.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Nieuwe IMA Ziekenhuisbarometer

Het InterMutualistisch Agentschap (IMA) publiceerde op 15 juni 2023 de resultaten van de Ziekenhuisbarometer voor 2021, naast twee andere studies over de aanrekening van ereloonsupplementen voor ambulante MRI- en CR-scans, en voor radiotherapie.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

1 juni 2023: het langverwachte startschot voor BelRAI in woonzorgcentra

1 juni 2023 staat al jaren in onze sector synoniem voor één begrip, BelRAI. Deze week is het zover. Op donderdag 25 mei werd in een webinar alle relevante informatie gegeven voor deze opstart. Wil je deze herbekijken? Klik dan hier (scroll door naar onder, onder ‘Infosessies’). 

Wil je graag jouw CRA en betrokken huisartsen verder informeren? Dat kan. Op 21 juni zal voor hen een apart webinar doorgaan. 

Info voor leden
Lees meer