Hands-on-inclusion
10/01/2023
Personeel en Organisatie Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg

Drie nieuwe inclusie-trajecten via Hands-on-inclusion om 2023 goed te beginnen

De schaarste op de arbeidsmarkt is tastbaarder dan ooit tevoren. Mensen zoeken massaal naar een werkgever die rekening houdt met hun persoonlijkheid en vaardigheden, zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Inclusief ondernemen vormt een deel van de oplossing voor deze uitdagingen. Daarom organiseert Hands-on Inclusion 10 gratis trajecten voor jou. Daarbij wordt stilgestaan bij drie aspecten van inclusie: een inclusieve strategie ontwikkelen, het verbeteren van de instroom van talentvolle medewerkers en zorgen dat medewerkers zich goed voelen en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

Schrijf jezelf in voor deze Hands-on-inclusion-trajecten

Intervisie Inclusie (Mechelen) - donderdag 26 januari

In de uitvoering van het plan om je inclusievermogen te versterken, stoot je mogelijks op een aantal ongemakkelijke obstakels. We proberen via intervisie in groep van elkaar te leren door te vertrekken van het proces- of verandervraagstuk waarmee je eigen organisatie of een andere onderneming worstelt. 

Schrijf hier in

Bootcamp ‘Strategisch inclusief ondernemen’ - donderdag 2 februari t.e.m. donderdag 30 maart

Alles start met een plan. Dat geldt dus ook voor inclusief ondernemen. In dit bootcamp reiken we jou de tools aan om een strategie uit te stippelen rond inclusief ondernemen. Streef je naar verbeterde productiviteit, extra winstgevendheid of een verhoogd innovatievermogen? Er zijn redenen genoeg om strategisch inclusief te ondernemen.  

Schrijf hier in

Bootcamp ‘Diversiteit op de werkvloer: actief discriminatie, validisme en racisme aanpakken' - maandag 13 februari t.e.m. maandag 15 mei

Zonder het te beseffen, heeft elk van ons blinde vlekken waardoor we ons niet altijd bewust zijn van discriminaties en toegankelijkheidsdrempels binnen de organisaties. Wil je deze blootleggen en elimineren? Volg dan deze bootcamp. Zo versterk je de samenwerking binnen jouw organisatie, verhoog je jouw geloofwaardigheid in de samenleving en bij partners en trek je meer én divers talent aan als werkgever. Het is hoog diversitijd ;). 

Schrijf hier in