Valpreventie
25/07/2024
Personeel en Organisatie Woonzorg

Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen zoekt gedreven procesbegeleiders val- en fractuurpreventie

Heb jij een hart voor oudere personen en wil jij actief bijdragen aan het verminderen van valincidenten in woonzorgcentra? Het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV) zoekt gedreven procesbegeleiders val- en fractuurpreventie!

"Iedereen werkt mee en geeft inbreng. In heel de instelling werkt het gemoedelijk en iedereen heeft het gevoel om samen te werken. Onderling sturen ze elkaar bij en daar geven ze achteraf aan dat ze blij zijn met de tips die ze kregen" 
- Procesbegeleider Ilse 

Wat houdt de functie in?

Als procesbegeleider ondersteun je woonzorgcentra bij het ontwikkelen, uitvoeren en verankeren van een effectief val- en fractuurpreventiebeleid. Dit gebeurt binnen het project ‘Procesbegeleiding voor preventie binnen Zorg en Welzijn’, waar jouw begeleiding en expertise essentieel zijn.

Wie zoekt het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV)?

Enthousiaste en gedreven professionals met een passie voor de zorgsector. Heb je ervaring in coaching of begeleiding, en wil je je inzetten voor de gezondheid en welzijn van oudere personen? Dan ben jij de toekomstige procesbegeleider die zij zoeken!

Dringend gezocht in de regio’s:

  • Beveren (Antwerpen)
  • Opwijk (Vlaams-Brabant)
  • De Haan, Knokke-Heist en Avelgem (West-Vlaanderen)

Wat biedt het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen?

  • Gratis opleiding: Volg opleiding in coachingsvaardigheden, de richtlijn voor val- en fractuurpreventie in Vlaanderen en het gebruik van het implementatieplan.
  • Nauwe samenwerking: Werk nauw samen met het EVV en andere procesbegeleiders, en deel ervaringen en kennis.
  • Vergoeding en onkosten: Ontvang een vergoeding van 87,1 euro per contactuur en terugbetaling van je vervoersonkosten.
  • Flexibiliteit: Kies zelf onder welk statuut je wilt werken, hoeveel woonzorgcentra je wilt begeleiden en in welke regio’s.  

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar expertisecentrum@valpreventie.be. Voor meer informatie, bezoek www.gezondleven.be/procesbegeleiding