Open Geestdagen
01/03/2023
Communicatie Geestelijke gezondheidszorg

Open Geestdagen: de wereld van de geestelijke gezondheidszorg zet de deuren open

Te Gek!? organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 de Open Geestdagen. De geestelijke gezondheidszorg zet dat weekend in Vlaanderen de deuren wijd open voor het publiek. Zorgnet-Icuro zet mee de schouders onder de Open Geestdagen.

Al heel wat zorgorganisaties schreven zich intussen in, maar hoe ruimer de ggz-sector vertegenwoordigd is, hoe meer mensen tijdens de Open Geestdagen de verschillende zorgorganisaties in hun buurt kunnen leren kennen. Door deel te nemen kan ook jouw zorgorganisatie bijdragen aan een toegankelijke geestelijke gezondheidszorg en een correcte beeldvorming. 

De Open Geestdagen bieden een kans voor grote en kleine organisaties om lokaal de handen in elkaar te slaan. Kleinere organisaties of werkingen die hun deur niet letterlijk kunnen openzetten, kunnen bijvoorbeeld met elkaar of een grotere organisatie samenwerken om een activiteit te organiseren.

Inschrijven kan nog tot maandag 17 april via www.opengeestdagen.be

Ik schrijf in!

Het weekend van de Open Geestdagen valt binnen de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. De Open Geestdagen zijn de jaarcampagne van Te Gek!? voor 2023.