Info voor leden

Zoek op datum
Thema
Sector
Info voor leden

Masterclass algemene ziekenhuizen en revalidatieziekenhuizen

Ziekenhuizen staan voor immense uitdagingen.
Vind jij het als nieuw directielid of hoofdarts ook niet eenvoudig om door het bos de bomen te zien?
Schrijf je in voor onze gloednieuwe Masterclass op 25 en 26 januari 2023 (exclusief voor leden van Zorgnet-Icuro).

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Indexering vergoeding pastores – augustus/september 2022

De spilindex werd overschreden in juli 2022. De vergoeding voor personen die morele, religieuze of psychologische bijstand verlenen aan gehospitaliseerde patiënten wordt bijgevolg aangepast. Deze aanpassing ging in vanaf 1 augustus 2022 voor de private ziekenhuizen en vanaf 1 september 2022 voor de publieke ziekenhuizen.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Masterclass voor nieuwe directies van woonzorgvoorzieningen

In het najaar van 2022 organiseert Zorgnet-Icuro een masterclass voor nieuwe directies uit de woonzorg. Deze opleiding wordt jaarlijks georganiseerd en geeft een introductie in de belangrijkste beleidsdomeinen en specifieke thema’s die relevant zijn voor nieuwe directies in de woonzorg. De Masterclass start met een tweedaagse op 18 en 19 november 2022, gevolgd door een terugkomdag op 19 januari 2023, in Brussel.   

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Vergoeding pastores / Index mei-juni 2022

De spilindex werd overschreden in april 2022. De vergoeding voor personen die morele, religieuze of psychologische bijstand verlenen aan gehospitaliseerde patiënten wordt bijgevolg aangepast. Deze aanpassing gaat in vanaf 1 mei 2022 voor de private ziekenhuizen en vanaf 1 juni 2022 voor de publieke ziekenhuizen.

Info voor leden
Lees meer
Info voor leden

Vergoeding pastores / Index maart 2022

De spilindex werd overschreden in februari 2022. De website van de FOD Volksgezondheid publiceerde de aangepaste bedragen van de vergoeding voor personen die morele, religieuze of psychologische bijstand verlenen aan gehospitaliseerde patiënten. Die aanpassing gebeurde omwille van de overschrijding van de spilindex in februari 2022.

Info voor leden
Lees meer