Beste ,

Practig iemand die het toch doorheeft als ex gevangene kan ik hoer over meespreken en is het prachtig om te beseefen dat er nog mensen zijn die door hebben dat het anders moet ... zo is het transitiehuis een prachtig voorbeeld om met gevangen te werken zodat ze een basis kunnen bouwen waar ze op kunnen verder bouwen zodra ze vrij zijn ... mensen in de vergeetput gooien en verachten dat ze als model burgers eruit komen is echt naief denken.
Als je wilt dat mensen veranderen dan moet je ze niet leren om een boot te bouwen maar leer ze verlangen naar de eindeloze zee.
De gevangenis is gebouwd om mensen te breken en ik ben van mening dat je pas iets of iemand mag breken als je het beter Kan maken ... je haalt het beste uit een mens niet door de vuur aan hun schenen te leggen maar door het vuur in hun aan te wakkeren je hebt daar moedige mensen nodig zoals leen muylkens die een transitiehuis uitbaate en vele mensen op het rechte pad te krijgen. Als je mensen als beesten gaat behandelen gaan ze zich ook als Beeston gedragen.
Iemand in een cel gooien is als een bloem in een cel gooien en na zoveel jaar zonder aandacht of zorg de deur openen en kwaad zijn dat het niet gegroeid is.
Een fundering bouwen in de gevangenis is als een huis bouwen in een storm ...
Mensen die iets willen veranderen en de sleutel tot succes hebben worden vaak bestempeld als naief.
Maar volgens mij zoude we de stenen van de gevangenis muren Beter gebruiken om bruggen te bouwen.
Een gevangene in een gevangenis is als een stier in een antiek winkel en dan maar boos zijn dat er brokken zijn gemaakt.
Gevangenis is een leerschool voor criminelen en vaak komen mensen er slechter uit dan ze er ooit zijn ingekomen.

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.