innovatie
12/08/2024
Technologie en innovatie Financiering Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg Eerste lijn

Nieuwe PIO oproep voor innovatieve oplossingen via overheidsopdrachten

Wil jij graag een innovatieve oplossing laten ontwikkelen en valideren via een overheidsopdracht?  Dan ben je bij het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) aan het juiste adres. 

Wat doet PIO? 

PIO wil de koopkracht van de overheid in Vlaanderen meer strategisch inzetten voor innovatie. Jaarlijks, worden projecten via open oproepen geselecteerd met een indiendatum in de lente en één in de herfst. Heb je de eerste oproep van dit jaar gemist? Waag dan nu je kans bij de nieuwe oproep. De oproepen staan open voor alle thema’s en domeinen.  

  • Geselecteerde projecten krijgen begeleiding en cofinanciering van PIO voor hun innovatieve aankooptrajecten.  

Deadline: 10 oktober

De eerstvolgende indiendatum is donderdag 10 oktober. Zet deze datum dus met stip in je agenda en start alvast met het verzamelen van goede ideeën en het voorbereiden van een projectaanvraag.  

Schrijf je nu in voor de infosessie

Op 3 september wordt een infosessie georganiseerd waar je meer te weten komt over PIO, de oproep en het indienen van een projectaanvraag. Schrijf je zeker in!  

  • Alle info (en bijhorende templates) vind je terug op de PIO website . 
  • Wil je je idee of aanvraag liever eerst eens aftoetsen? Contacteer dan pio@vlaio.be. Er wordt graag met je meegedacht!